Η Εταιρία μας

Η εταιρεία Οικοδομικά Υλικά, Αβδούλας Γεωρ. και Υιοι Ο.Ε. δραστηριοποιείται στα παραδοσιακά και στα ενεργειακά τζάκια, στα πετρώματα Καρύστου, Αλβανίας, Αρτας, Παραμυθιάς κ.α., στα Μάρμαρα Καρύστου και Βόλου, στην Κατασκευή Μπάρμπεκιου, στα Παράθυρα Στέγης, στις Ανοξύδωτες Καμινάδες, στα Κεραμίδια, στα Κεραμικά Διακοσμητικά Τούβλα, στα Κεραμικά Μαγειρικά Σκεύη και στα Ακροκέραμα.

Για περισσότερα από 30 χρόνια η εταιρεία Οικοδομικά Υλικά, Αβδούλας Γεωρ. και Υιοι Ο.Ε.. προμηθεύουμε την Ελληνική Αγορά με κεραμίδια Βυζαντινού, Ολλανδικού, Ρωμαϊκού και Γαλλικού Τύπου.

Σήμερα αντιπροσωπεύουμε στην Εύβοια επώνυμες βιομηχανίες στην παραγωή Κεραμιδιών όπως: Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιϊα, Benders Σουηδικό Κεραμίδι Α.Ε., Alpha Κεραμικά Α.Ε. Εισάγουμε το Ιταλικό Κεραμίδι Cotto Coperture και Wierer.

Η μακρόχρονη πείρα, η αξιοπιστία, η αμεσότητα, η υποστήριξη, η καθοδήγηση και η βοήθεια στην επιλογή που σας προσφέρουμε στην Γεωρ. Αβδούλας και Υιοί Ο.Ε., Οικοδομικά Υλικά, αποτελούν εγγύηση για την άριστη εργασία και την πολύ υψηλή διάρκεια των προϊόντων στο πέρασμα του χρόνου.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε επίσης: Βυζαντινά χειροποίιτα, Ιταλικά και Σουηδικά κεραμίδια, Ιταλικές καμινάδες, Κεραμίδια Παναγιωτόπουλος, ALPHA CERAMIKA, παράθυρα στέγης VELUX, TEGOLA ZENITH και ROTO, Εκκλησάκια, Βρύσες, Τσιμεντόπλακες, Διακοσμητικά τούβλα, Ακροκέραμα και Πυρίμαχα, Ενεργειακά Τζάκια και Λέβητες, Μαντεμένια Τζάκια, τζάκια με πυρότουβλα, Τζάκια NORTICA.

Ολα τα προϊόντα μας, αυστηρά ελεγμένα βάση υψηλών και απαιτητικών προδιαγραφών, Ελλάδας και Ευρώπης συνοδεύονται με εγγυήσεις από 10 έως 30 χρόνια.

 

Με εκτίμηση, Αβδούλας Γ. & Υιοί